Kérlek segíts! Török Gergő vagyok egy Győri 12 éves halmozottan sérült kisfiú.
Török Gergő

Szüleim műanyag kupakokat gyűjtenek, melynek árát gyógykezeléseimre fordítják. Ha lehet a továbbiakban ne dobd ki, hanem hozd el nekünk, Mosonmagyaróvár Szent István Király út 109. alatt található Szociális Foglalkoztató boltjába.
Bolt nyitvatartási idő: Hétfő: szünnap Kedd-Péntek: 10.00-17.00 Szombat: 7.30-13.30 Eladónk készséggel áll segítségére.
Érdeklődni a további elérhetőségeinken Telefon:06-96-211-496 E-mail: szocialis.foglalkoztato.movar@t-online.hu --Facebook oldalunk--
Előre is köszönjük!


Termékeink árúsítása

Feladatatunk

Dolgozóink-2 A Szociális Foglalkoztató feladata, hogy munkát biztosítson azoknak az embereknek, akik egészségi okok miatt nem foglalkoztathatóak teljes embert kívánó munkakörökben. Ennek érdekében feladatként jelentkezik az ipari létesítményekkel történő kapcsolatteremtés, információ gyűjtés. Feladatunk, hogy jövedelemhez juttassuk munkavállalóinkat és olyan körülményeket teremtsünk, amelyek megfelelnek "speciális problémájukkal" az optimális munkavégzéshez. Figyelembe vesszük a dolgozók képességeit, azokat szem előtt tartva feladatunknak tekintjük a meglévő kulcsképességek fejlesztését. Ahhoz, hogy a társadalom teljes értékű tagjának érezzék magukat, biztosítjuk azon lehetőségek igénybevételét, melyek szükségesek esetleges problémájuk megoldásához. További feladataink a helyzetfelmérés, rehabilitációs terv készítése, esélyegyenlőség biztosítása. A társaság közhasznú tevékenységet végez.


Virágzó Város

Facebook

Foglalkoztató-Logó Facebook oldalunk

Online

Oldalainkat 61 vendég és 0 tag böngészi

Támogatóink

VN. Technológia Kft.
Ladylon Kft.
Mosonpack Kft.
Rettig Kft.
BOS Bt.
Városüzemeltető Kft.
Mofém Zrt.
Karolina Kórház Mosonmagyaróvár
Margit Kórház Csorna
Winkler Tüzép
Pannon-Flax Kft.
Moson-Plast Kft.
Mosonmagyaróvár Városi Tűzoltóság

Címkefelhő